چکیده :

با توجه به اهمیت بهینه‌سازی مصرف انرژی و همچنین اهمیت صنعت طیور به لحاظ تامین بخش عمده‌ای از نیازهای غذایی و پروتئینی کشور، میزان و شاخص‌های مصرف انرژی در یک واحد تولیدی بوقلمون در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت. واحد تولیدی بوقلمون در این تحقیق دارای ظرفیت 16 هزار قطعه‌ واقع در منطقه نجف‌آباد، استان اصفهان، می‌باشد. انرژی‌های ورودی را سوخت، الکتریسیته، نیروی انسانی و خوراک و انرژی‌های خروجی را گوشت بوقلمون و فضولات بستر تشکیل دادند. کل انرژی ورودی 237/6295096 مگاژول و کل انرژی خروجی 00/2136528 مگاژول بدست آمد. خوراک با 72/76‌% بالاترین سطح مصرف انرژی را به خود اختصاص داد. شاخص‌های انرژی شامل: نسبت انرژی، بهره‌وری انرژی، انرژی ویژه و افزوده خالص انرژی به ترتیب برابر با 34/0، 03/0 کیلوگرم بر مگاژول، 23/31 مگاژول بر کیلوگرم و 00/4158568- مگاژول محاسبه شد.

کلید واژگان :

انرژی، بوقلمون، نسبت انرژی، بهره‌وری انرژی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک