چکیده :

فرآیندهای آمینی یکی از مهمترین روش های تصفیه و شیرین سازی گازهای ترش میباشند که به طور گستردهای در صنایع گاز مورد استفاده قرار میگیرند. در حال حاضر در واحد شیرین سازی خوراک تاسیسات LPGاز دی اتانول آمین استفاده شده که در مجموع یکی از بهترین انواع آمین محسوب میگردد و همچنین بسیاری از پالایشگاه های قدیمی درصدد جایگزینی آن با آمین مصرفی در واحد خود برآمده اند. این پژوهش به شبیهسازی و بررسی انواع آمین ها با نرم افزار Aspen Hysysمی پردازد و نتایج حاصل از شبیه سازی پالایشگاه گاز-گازمایع را برای انواع آمین ها مقایسه و بررسی می نماید. نتایج حاکی از عملکرد بهتر فرآیند مخلوط DEA+MDEAنسبت به فرآیند DEAدر جذب انتخابی و کاهش انرژی مصرفی واحد تصفیه است و همچنین بهتر است که مخلوطی از MDEAو DEAبرای شیرین سازی استفاده شود. در صورت استفاده از ترکیب این دو آمین میزان جذب CO2به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت. بنابراین برای احیا محلول آمین با تجهیزات موجود امکان پذیر خواهد بود و مشکلات فرآیندی به حداقل خود خواهد رسید

کلید واژگان :

گازهای ترش، دی اتانول آمین، نرم افزار ،Aspen Hysysجذب CO2



ارزش ریالی : 500000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک