چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
سالیان درازی است که در مناطق زیتون خیز ایران در منطقه رودبار، منجیل، طارم سفلی و علیا تهیه کنسرو سنتی متداول بوده است و با توسعه صنعت کنسروسازی در سالهای اخیر روشهای جدید کنسروسازی در این منطقه ابعاد وسیع¬تری پیدا کرده است. طبق برآوردها سالانه حدود 40 درصد کل محصول زیتون در ایران به کنسرو زیتون تبدیل و روانه بازارهای داخلی میگردد. ازقام مختلف کنسرو زیتون که در این منطقه تهیه می¬شوند، عبارتند از: 1- کنسرو زیتون سالم و 2- کنسرو زیتون شکسته. هدف این طرح بررسی کیفیت زیتون شکسته (صنعتی و سنتی) در منطقه رودبار و ارائه روشهایی جهت بهینه¬سازی آن بوده است.
کلید واژگان :زیتون، کنسرو زیتون
ارزش ریالی : 200000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148592295567195
- سال انتشار : 1378
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : سومین همایش ملی زیتون
- برگزار کنندگان : وزارت کشاورزی-معاونت امور باغبانی
- تاریخ ثبت : 1395/11/13 07:52:35
- ثبت کننده : علی رفیع زاده
- تعداد بازدید : 262
- تعداد فروش : 0