چکیده :

سالیان درازی است که در مناطق زیتون خیز ایران در منطقه رودبار، منجیل، طارم سفلی و علیا تهیه کنسرو سنتی متداول بوده است و با توسعه صنعت کنسروسازی در سالهای اخیر روشهای جدید کنسروسازی در این منطقه ابعاد وسیع¬تری پیدا کرده است. طبق برآوردها سالانه حدود 40 درصد کل محصول زیتون در ایران به کنسرو زیتون تبدیل و روانه بازارهای داخلی میگردد. ازقام مختلف کنسرو زیتون که در این منطقه تهیه می¬شوند، عبارتند از: 1- کنسرو زیتون سالم و 2- کنسرو زیتون شکسته. هدف این طرح بررسی کیفیت زیتون شکسته (صنعتی و سنتی) در منطقه رودبار و ارائه روشهایی جهت بهینه¬سازی آن بوده است.

کلید واژگان :

زیتون، کنسرو زیتون



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک