چکیده :

تغذیه مناسب و صحیح درختان گردو می¬تواند عملکرد و کیفیت محصول را بشدت تحت تاثیر قرار دهد. یکی از عناصر مهم و پر مصرف مورد نیاز گیاهان فسفر می¬باشد و نقشی کلیدی در رشد بخش¬های زایشی گیاهان دارد. در این آزمایش تاثیر سطوح مختلف فسفر خاک بر غلظت فسفر و اسید فیتیک گردو در باغ¬های گردوی روستای بندر گردشگری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش میزان فسفر موجود در خاک، غلظت فسفر و اسید فیتیک به طور معنی داری در گردو افزایش نشان داد.

کلید واژگان :

تغذیه، عملکرد، اسید فیتیک، گردو



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک