چکیده :

در این تحقیق فرآیند پختCMP باگاس مورد مطالعه قرار گرفت. به‌منظور تهیه خمیر کاغذ شیمیایی مکانیکی از باگاس، زمان پخت (15، 30 و 45 دقیقه) و درصد مواد شیمیایی (5، 10 و 15 درصد) عوامل متغیر پخت در نظر گرفته شد و درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد و نسبت مایع پخت به باگاس 10 به 1 عوامل ثابت پخت می‌باشند. بررسی‌ها نشان داد که درصد مواد شیمیایی بر بازده خمیر باگاس تاثیر گذار بوده، به‌طوریکه با استفاده از 5 و 10 درصد مواد شیمیایی بیشترین بازده به‌دست می‌آید. در زمان پخت (15 دقیقه) بیشترین بازده خمیر کاغذ CMP باگاس حاصل می‌شود. این تحقیق نشان داد با به کاربردن حداقل درصد مواد شیمیایی و زمان پخت بالاترین بازده خمیر کاغذCMP باگاس حاصل می‌گردد.

کلید واژگان :

زمان پخت، مواد شیمیایی، خمیر کاغذ CMP، باگاس، بازده



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک