چکیده :

هدف این مقاله بررسی تاثیر فصول مختلفی از سال بر کیفیت آب دریا با استفاده از برنامه ریزی خطی فازی است. این مدل فازی با در نظر گرفتن رفتار شوری و محتوای کل مواد جامد محلول براساس فصل (فصل خشک یا طوفانی) در نظر گرفته شده است. این روش شناسی بر این واقعیت مبتنی است که مقادیر بیشینه / کمینه این پارامتر ها به جای این که مقادیر واقعی ثابتی باشند در طول سال مقادیر هدف هستند. نتایج این مقاله نشان می دهد که هزینه های عملیاتی هر کارخانه آب شیرین کن براساس جذب معکوس می تواند تا بیش از 30 درصد در طول یک سال تغییر کند.

کلید واژگان :

نظریه امکان، شاخص های ضرورت، ضرایب فازی، شور زدایی، برنامه ریزی خطی فازی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک