ختمی با نام علمی Althaeaofficinalis گیاهی دارویی است که قسمتهای مختلف آن مورد استفاده قرار می¬گیرد، مايكروويو يك روش سريع خشککردن مواد غذايي است. در این مطالعه به بررسی پارامترهای مختلف خشک¬کردن گل ختمی با خشک¬کن مایکروویو از نوع خانگی با محدوده توان 1000-100 وات و فرکانس 2450 مگاهرتز در چهار سطح توان 300 ،400،500 و600 وات بر روی زمان خشک¬کردن، ضریب نفوذ حرارتی مؤثر، انرژی فعالسازی و انرژی مصرفی ویژه پرداخته شده است. با تحلیل رگرسیونی مدل¬های مختلف ریاضی برای هر سطح توان انتخاب شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل¬های مورد بررسی، نشان داد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده¬های به دست آمده دارد. سطوح توان مایکروویو بر مدت زمان خشک شدن و ضریب نفوذ حرارتی مؤثر، تأثیر داشت، بهطوریکه زمان خشک شدن برای توان 600 وات 5/7 دقیقه و برای توان 300 وات 0/20 دقیقه به دست آمد. بیشترین میزان ضریب نفوذ حرارتی در توان 600 وات به میزان m2/s 7-10×434/3 و کمترین میزان ضریب نفوذ حرارتی در توان 300 وات به میزان m2/s 7-10×639/1 به دست آمد. میزان انرژی فعالسازی و ثابت نفوذ حرارتی مؤثر بر اساس یک رابطه نمایی به میزان W/g 444/8 و m2/s 7-10×6 به دست آمد.
کلید واژگان :مایکروویو، ارزیابی مدل های خشک کردن، انرژی مصرفی ویژه، ضریب نفوذ حرارتی مؤثر، گل ختمی
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6154671600830193
- سال انتشار : 1394
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : نهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون
- برگزار کنندگان : دانشگاه تهران
- تاریخ ثبت : 1397/10/15 22:50:08
- ثبت کننده : محمد زارعین
- تعداد بازدید : 214
- تعداد فروش : 0