چکیده :

موضوع پژوهش من درباره اثرات ضایعات نان خشک درآلودگی محیط زیست می باشد. هدف من از انجام این پژوهش درمورد یکی از برکات الهی به نام نان می باشد.ازجمله تاریخچه استفاده از نان وترکیبات نان وموارد استفاده برای سلامتی وعلت هدر رفتن نان بشکل ضایعات آلودگی محیط زیست که مطلب جدیدی برای دانش آموزان که هرروز بدون توجه موجب آلودگی محیط زیست می شوند بی تفاوت هستیم برای جمع آوری مطالب خود اطلاعات شامل آمار ارائه شده از سازمان غلات کشور وسازمان فائووکتابخانه ای وسایت اینترنتی ومرورمقالات ومشاهده انبار های نان خشکی ومصاحبه ومشاهده افرادی که نان خشک را از منازل در سطح شهر جمع آوری می کنند استفاده کرده ام برای انجام این پژوهش به این نتیجه رسیدم برای تهیه نان کلی از بودجه کشورصرف می شودونتیجه آن آلودگی محیط زیست وبه خطرانداختن سلامت ما انسانها می باشد پس لازم است در این موردپژوهش صورت گیردتا ازضایعات نان پیشگیری شود وجامعه سالم ومحیط سالم داشته باشیم.از نان خشک کپک زده درگاوداری ها استفاده می شود که با تولید سموم قارچی بنام افلاتوکسین گاوها دچار بیماری می شوند واز شیر وگوشت آلوده آنها انسانها استفاده می کنند وموجب بیماری درانسانها می شوند در شير، حتي در برابر ضدعفونی کردن و پاستوريزه کردن، سموم قارچي خصوصا آفلاتوكسين ها کاملأ ازبین نمی روند.

کلید واژگان :

سازمان فائو،آفلاتوکسین،سموم قارچی،ضایعات نان خشک



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک