چکیده :

ضرورت وهدف انسان موجود زنده‌اي است كه در حال تغيير و خداوند هم وسايل و ابزار تعالي در رسيدن به كمال و سلامت در اختيار او قرار داده است پژوهش حاضر به بررسی چهار غذا(خرما ،انگور،زیتون وانجیر)ازمیان انواع غذاها ومیوه های ذکر شده درقران ،که هر کدام دارای خواص فراوان فیزیولوژیکی هستندکه قران و.علوم تجربی برآن اهتمام دارند پرداخته است.. هدف ما بررسی دیدگاه قران کریم به عنوان معجزه پیامبر(ص)وآخرین کتاب آسمانی،وعلم تغذیه درشناسایی غذاهایی که در سلامت جسم انسان تاثیر زیادی دارند ،می باشد.ضرورتش هم اثبات اعجاز علمی قران در عصر حاضر است. روش مطالعه روش مطالعه وتحقیق در پژوهش حاضر از نوع مطالعه کتابخانه ای ،توصیفی ومروری است. که با مراجعه به متون دینی وعلمی وهمچنین مقالات منتشر شده در این حوزه از طریق سایت های اینترنتی انجام گرفت. سوالی که برای پژوهشگرمطرح بود این است که:قران به عنوان یک کتاب آسمانی ومعجزه جاوید پیامبر(ص)آیا نسبت به مساله جسم انسان در کنار روح وروان او اهتمام ورزیده؟آیا علوم تجربی وتغذیه برای غذاها ومیوه هایی که مورد تاکید واهتمام قران قرار گرفته خواصی قایل است؟ نتیجه خداوند متعال برای بر آوردن نیازهای جسمانی وفیزیولوژیکی انسان ،دستورات و سفارشات زیادی دارد ومواد غذایی متعددی را در قران کریم معرفی می کند از قبیل خرما،انگور،زیتون وانجیر و...(که در این مقاله فقط به این چهار مورد اشاره شده) از خواص بسیار مهم تغذیه ای برخوردارند ودر تامین نیازهای جسمی انسان نقش بسیار مهم دارند وعلم تغذیه نیزتمام خواص این میوه ها وغذاهایی که قران ذکر نموده است را به اثبات رسانده است .پس می توان پی به اعجاز علمی قران برد.

کلید واژگان :

قرآن، تغذيه، درمان، بيماري جسم، علم



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک