چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
اثرات نگه داری در يخ بر فساد کيفي ماهي کفال طلايي (Liza aurata ) طي مدت 16روز با استفاده از روشهاي شيميايي، ميکروبي و حسي تعيين گرديد. مقادير pH، پراکسيد (PV)، اسيد تيو باربيتوريک (TBA)، تري متيل آمين (TMA)، اسيد هاي چرب آزاد (FFA) و بازهاي ازته فرار (TVB-N)، طي نگهداری در يخ افزايش يافتند.. نگهداری در يخ افزايش معني داري در شمارش تعداد کل باکتريايي (TVC)، باکتري هاي سرمادوست (PTC)، باکتري هاي اسيد لاکتيک (LAB) و انتروباكترياسه (EBC) و همچنين تغييرات معني داري در مقادير ارزيابي حسي طي دوره نگهداري نشان داد. نتايج اين تحقيق بر اساس داده هاي مبکروبي و حس نشان داد زمان ماندگاري ماهيان کفال طلايي، 15-13 روز بوده است.
کلید واژگان :ارزیابی کیفی، کفال طلایی، نگهداری در یخ
ارزش ریالی : 100000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 7151585210263862
- سال انتشار : 1387
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : همایش منطقه ای کشاورزی محور توسعه
- برگزار کنندگان : دانشگاه ازاد اسلامی واحد مرودشت معاونت پژوهشی
- تاریخ ثبت : 1396/10/23 17:31:42
- ثبت کننده : ذبیح اله بهمنی
- تعداد بازدید : 219
- تعداد فروش : 0