لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
11 PREPARATION AND CHARACTERIZATION OF CHITOSAN NANOPARTICLES-LOADED FISH GELATIN-BASED EDIBLE FILMS پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
12 Effect of Delayed Icing on the Microbiological, Chemical, and Sensory Properties of Caspian Sea Golden Grey Mullet (Liza aurata) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
13 Combined Effect of Vacuum Packaging and Sodium Acetate Dip Treatment on Shelf Life Extension of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) during Refrigerated Storage پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2013 تائید شده
14 Preparation and functional properties of fish gelatin–chitosan blend edible films پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2013 تائید شده
15 Two-step method for encapsulation of oregano essential oil in chitosan nanoparticles: Preparation, characterization and in vitro release study پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2013 تائید شده
16 Quality Assessment of Farmed Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) during Chilled Storage پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2008 تائید شده
17 Contamination by organochlorine compounds in the edible tissue of four sturgeon species from the Caspian Sea (Iran) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2008 تائید شده
18 Effect of delayed icing on quality changes of iced rainbow trout (Onchorynchus mykiss) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2007 تائید شده
19 ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris¬ caspia) پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1395 تائید شده
20 هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1395 تائید شده