چکیده :

دراين بررسي به مطالعه اثر سطوح شير خشك سويا بر روي خواص رئولوژيكي آرد نان بربري پرداخته شده است. بدين منظور شير خشك سويا در سطوح 3، 5، 7 و10درصد جايگزين آرد گندم شد. ويژگيهاي رئولوژيكي با دستگاه فارينوگراف، اكستنسوگراف وآميلوگراف اندازه گيري شد. نتايج حاصل ازآزمون فارينوگراف نشان داد كه جذب آب، زمان پايداري، گسترش ودرجه سست شدن افزايش، عدد كيفيت كاهش يافت. مقاومت به كشش و سطح زير منحني در آزمون اكستنسوگراف افزايش وقابليت كشش كم شد. نتايج آزمون آميلوگراف نشان داد كه دماي ژلاتينه شدن افزايش و ويسكوزيته ماكزيمم كاهش يافت.

کلید واژگان :

سويا، فارینوگراف، اکستنسوگراف، آمیلوگراف



ارزش ریالی : 600000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک