خشک کردن کف پوشی فرایندي است که در آن مواد غذایی مایع به وسیله ترکیب گاز به داخل آن ها به کف پایدار تبدیل شده، سپس در دماي نسبتاً 60 و 70 درجه سانتی گراد) و ضخامت ( 4 و 8 میلی متر) بر سینتیک خشک ، پایین خشک می شوند. در این پژوهش، اثر دماي خشک کردن ( 50 مجموع ،(R کردن کف پوشی میگو بررسی شد. سینتیک خشک کردن با 12 مدل تجربی و بر اساس چهار شاخص آماري شامل ضریب تبیین ( 2با هم مقایسه شدند. تغییرات رنگ نیز طی فرایندهاي تغلیظ بررسی (RMSE) 2) و ریشه متوسط خطاي داده ها χ) مربع کاي ،(SSE) مربعات خطاشد. تغییرات کل رنگ جهت تخمین میزان تخریب رنگ بکار گرفته شد. مدلهاي سینتیکی مرتبه صفر،مرتبه یکو مرکب براي بیان تغییر در پارامترهاي رنگ مورداستفاده قرار گرفتند. طبق نتایج به دست آمده بهترین مدل جهت برازش داده هاي خشک کردن هواي داغ، مدل میدلی بود. این مدل ها داراي بالاترین ضریب تبیین و کمترین مجذور میانگین مربعات خطا، کایمربع و مجموع مربعات خطا، نسبت به سایر مدل ها بودند. نتایج نشان داد که تغییردر مقدار تغییرات کلی رنگ از سینتیک مدل مرکب پیروي می کند. این مدل بیان می کند که تشکیل رنگ و نابودي رنگ دانه در حین فرایند خشک کردن کف پوشی میگو اتفاق می افتند.
کلید واژگان :خشک کردن کفپوشی، رنگ، سینتیک، میگو
ارزش ریالی : 350000 ریال
با پرداخت الکترونیک