چکیده :

اين تحقيق بر روي امکانات تصفيه شربت شکر خام به وسيله ي ميکروفيلتراس ��يون – اولترافيلتراس ��يون و نانو فيلتراسيون کار م ي�� کند. شرايط دس ��ت يافتن به چن ��ين د رجه ي خلوصي جه ��ت اد ام ��ه ي کريستاليزاس ��يون ب ��د ون نياز ب ��ه کليه ي روش هاي تصفيه که شامل آهک خور، گازخور و صاف کرد ن م ي�� باشد، جستجو ش ��د. نمونه ها ب ��ا عبور جر ��يان متقاطع cross-flo"w از غشا سراميکي با داشتن منافذي به اند ازه ي ب ��ين nm100 -nm50 – nm20 د ر ميک ��رو و اولت ��را فيلتراسيون مورد بررسي قرار گرفتند. يکي از مهم ترين نتايج ا ��ين مطالعه افزايش خل ��وص شربت و جد اس ��ازي تقريباً 50درصد ناخالصي هاي رنگ با ميکروفيلتراسيون مي باشد. جهت آزمون نانوفيلتراسيون يک سل cross flow ويژه ي آزمايشي ب ��ا سرعت تانژانتي قابل تنظ ��يم از 0- 3 طراحي شد ه است. غشاه ��اي مسطح پليمري گوناگوني تس ��ت شد ه است. هدف پيدا کردن غشا يي بود که قاد ر به د فع بخش اصلي از عناصر ملاس زا همانند يون هاي پتاسيم و سديم است که اين عناصر د ر ط ��ول کريستاليزاسيون شکر، م ل�اس )ضايعات(را افزايش مي د هند.

کلید واژگان :

فيلترهاي غشايي، شکر خام، صنعت



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک