چکیده :

آب منبع بقاي همه موجودات زنده روي زمين و از عناصر اصلي توسعه پايدار محسوب مي گردد و از سوي ديگر براي انسان ها نيز لازم و ضروري است تا از سلامتي، تندرستي و زندگي سالم بهره مند شوند و از توسعه اقتصادي- اجتماعي واقعي برخوردار گردند. امروزه مديريت و حفاظت از آب نه تنها در کشورهاي در حال توسعه، بلکه در کشورهاي توسعه يافته نيز از اهميت بالايي برخوردار است. زيرا آب تاثير زيادي بر دسترسي به غذا، سلامتي انسان، معيشت و توسعه اقتصادي دارد و از عناصر تعيين کننده براي توسعه اقتصادي- اجتماعي و کاهش فقر به شمار مي آيد. در بسياري از موارد روش هاي مديريت آب در کشاورزي باعث کاهش رفاه و سلامت انسان شده اند. آلاينده هاي منتقله از راه آب کشاورزي منجر به بروز بيماري هايي مي شود که اثر عمده اي بر سلامت انسان دارند و اغلب از طريق تجمع آن ها در زنجيره مواد غذايي به وجود مي آيند. اين مقاله که به صورت مروري تدوين شده است در نظر دارد اثر فعاليت هاي کشاورزي بر کيفيت آب و سلامت را بررسي کرده و در نهايت به نتيجه گيري و ارائه پيشنهاداتي بپردازد.

کلید واژگان :

کيفيت آب، سلامت، فعاليت هاي کشاورزي، آلودگي آب، مواد غذايي



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک