چکیده :

به منظور ارزیابی برخی صفات کمی دو رقم سویا نسبت به برهمکنش عناصر فسفر و روی آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار انجام شد. فاکتورهای مورد آزمایش شامل فاکتور A با سه سطح فسفر (صفر، 50 ،100 میلی گرم بر کیلوگرم) از منبع سوپرفسفات تریپل و فاکتور B با سه سطح روی (صفر، 5، 10 میلی گرم بر کیلوگرم) از منبع سولفات روی و فاکتورC دو رقم سویا شامل تلار (BP) و ساری (JK) بود. نتایج نشان داد که کاربرد فسفر و روی باعث افزایش معنی دار صفات مورد مطالعه از قبیل و تعداد دانه در غلاف و سایرصفات شد.

کلید واژگان :

اثرات متقابل، روی، سویا، فسفر.



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک