چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
به منظور ارزیابی برخی صفات کمی دو رقم سویا نسبت به برهمکنش عناصر فسفر و روی آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار انجام شد. فاکتورهای مورد آزمایش شامل فاکتور A با سه سطح فسفر (صفر، 50 ،100 میلی گرم بر کیلوگرم) از منبع سوپرفسفات تریپل و فاکتور B با سه سطح روی (صفر، 5، 10 میلی گرم بر کیلوگرم) از منبع سولفات روی و فاکتورC دو رقم سویا شامل تلار (BP) و ساری (JK) بود. نتایج نشان داد که کاربرد فسفر و روی باعث افزایش معنی دار صفات مورد مطالعه از قبیل و تعداد دانه در غلاف و سایرصفات شد.
کلید واژگان :اثرات متقابل، روی، سویا، فسفر.
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6142626240941777
- سال انتشار : 1391
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین کنفرانس ملی راهکار های دستیابی به توسعه پایدار در بخش های کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست
- برگزار کنندگان : وزارت کشور اداره کل پدافند غبر عامل ،وزارت جهاد کشاورزی معاونت امور تولیدات دامی ،وزرات علوم تحقیقات فناوری موسسه آموزش عالی مهر
- تاریخ ثبت : 1393/12/22 19:30:09
- ثبت کننده : جابر مهدی نیا افرا
- تعداد بازدید : 311
- تعداد فروش : 0