چکیده :

در چند دهه اخير، فرآيند فيلتراسيون غشايي با توجه به كيفيت عالي غذاهاي فرآوري شده، رقابت پذيري و مقرون به صرفه بودن و درنهايت ايجاد محيط زيست سالم توجه زيادي را به خود جلب نموده است.در ميان صنايع غذايي، لبنيات بدون شك يكي از مهم ترين و پركاربردترين حوزهها، جهت به كارگيري فرآيند فيلتراسيون غشايي ميباشد. از مهم ترين مواردي كه موجب ايجاد مشكلات عمده اي در فرآيند فيلتراسيونغشايي ميشوند، مي توان به كنترل رسوب، گرفتگي غشاها و نحوه تميز كردن آنها اشاره نمود. در اين پژوهش برخي از كاربردها، چالشهاو راهكارهاي مناسب جهت حل مشكلات يف لتراسيون غشايي در صنا لبن عي ي مورد بررسي قرار گرفته است.بررسيهايصورت گرفته در ا ني نهيزم نشان دادكه فرآيندفيلتراسيون غشايي در مقايسه با ساير روشها در صنايع غذايي به دليل اثرات مثيت آن، بيشتر مورد توجه قرار گرفته .

کلید واژگان :

چالشها، صنایع لبنی، لتراسيون غشايي،كاربردها



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک