چکیده :

بحران يك رويداد اسف بار است كه باعث مرگ و مير، رنج و اندوه بيش از حد انسان و صدمات مادي بسيار زياد مي شود.بنابراين همه قدم هاي ممكن بايد برداشته شود رنج انسان ها از بلايا كاهش يابد و افراد آسيب ديده حق زندگي پرمنزلتي داشته باشند. . يكي از مهمترين نيازهاي اوليه مردم بعد از وقوع بلا، غذا مي باشد. تامين و توزيع غذاي سالم، كافي و بهداشتي يكي از بزرگترين چالشهايي است كه همواره فرا روي مديران در وضعيت بحران است. زيرا بلايا اثرات متفاوتي بر روي وضعيت غذا و تغذيه منطقه آسيب ديده مي گذارد.این مقاله به بررسی راهکارهای تأمین بهداشت مواد غذائی در زمان بحران و بهداشت زمان اضطرار پرداخته است.

کلید واژگان :

بهداشت ، بحران ، موادغذایی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک