کشاورزی ارگانیک که تحت عناوین کشاورزی بیولوژیک، کشاورزی پایدار و کشاورزی زاینده نیز به کار رفته است، نظامی زراعتی بر پایه مدیریت اکوسیستم زراعتی میباشد. این روش در راستای توسعه پایدار کشاورزی بوده که با هدف کاهش مصرف نهادههای غیرطبیعی به اجرا در میآید و در آن مصرف کود و سموم شیمیائی، ارگانیسمهای تولید شده به روش مهندسی ژنتیک و پسابها کنار گذاشته میشود. با به کارگیری کشاورزی ارگانیک و تولید محصولات ارگانیک میتوان از مواهب غذای سالم بهره برد علاوه بر اینکه این محصولات از ارزش غذایی بالاتری برخوردار هستند. از این رو پرداختن به کشاورزی ارگانیک روشی اصولی و مناسب برای رسیدن به تولید محصولات غذایی سالم و عاری از سم و کود است که در نهایت هدف آن تامین سلامت مصرف کننده با نگرشی به حفظ محیط زیست و ارتباطات اکولوژیکی طبیعت میباشد. در مقالهی حاضر به ارائه بخشی از اثرات کشاورزی ارگانیک و نقش آن در تغذیه سالم خواهیم پرداخت.
کلید واژگان :تغذیه سالم، منابع طبيعي، کشاورزی پايدار
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک