به منظور استفاده بهینه از فراورده های جانبی ماهی ، کلاژن اسیدی (ASC ) از پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان جداسازی شد.بازده استخراج کلاژن در مورد پوست و استخوان به ترتیب 45/9% و 1/1% براساس وزن مرطوب بود.بر اسا س الگو ی الکتروفورز، هر دو نوع کلاژن به عنوان کلاژن نوع I با میزان ایمینو اسید نسبتا پایین و ترکیب آمینو اسیدی تقریبا متفاوت طبقه بندی شدند .کلاژن پوست و استخوان به تر تیب درpH و 9 و 7 کمتر ین حلا لیت را داشتند . غلظت نمک تا 3% تغییری در حلا لیت کلاژن ها ایجاد نکرد .ولی در مقاد یر بالا ی 3% نمک ، کاهش شد یدی در حلا لیت وجود داشت .با استخراج و بررس ی و یژگی ها ی کلاژن قزل آلا ی رنگ ین کمان ، م ی توان آنرا به صورت کاربردی تر در کشت های سلولی،ترمیم پوست وتجهیزات پزشکی و بویژه غذاهای عملگر مورد استفاده قرار داد.
کلید واژگان :کلاژن اسیدی، قزل آلای رنگین کمان، پوست ، استخوان
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148561363914099
- سال انتشار : 1387
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران
- برگزار کنندگان : پارک علم و فن آوری خراسان، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی
- تاریخ ثبت : 1395/11/09 17:57:19
- ثبت کننده : هدی شهیری طبرستانی
- تعداد بازدید : 193
- تعداد فروش : 0