چکیده :

گوجه فرنگی(Lycopersicon esculentum Mill) یکی از سه محصول مهم باغبانی است که برخی ارقام آن نسبت به شوری مقاوم بوده و طبق گزارش FAO در سال 2005 تولیدی به میزان 90 میلیون تن داشته که 6/11 میلون تن آن تحت شرایط گلخانه پرورش یافته است. ترکیبات انتخاب شده در مجموع شامل یک ترکیب معدنی جامد، یک ماده آلی و ترکیب مکمل برای بهبود خصوصیات بستر (زئولیت) بود و با توجه به این که سابقه استفاده از این مجموعه ترکیبات وجود نداشت نسبتهای مختلفی از آنها در این بررسی مورد آزمایش قرار گرفت.نتایج مقایسه میانگین¬ها هر یک در نمودار 1 آورده شده است. در بین تیمارها ارتفاع گیاه در بسترها در سطح 1% در اجزاء معدنی، آلی، زئولیت، آلی ـ زئولیت و اثرات متقابل سه گانه آنها معنی¬دار بود

کلید واژگان :

کشت،خصوصیات، گوجه فرنگی،مورفولوژیک



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک