چکیده :

خشک کردن یکی از قدیمیترین روشهای نگهداری مواد غذایی است ولی به علت امکان بروز برخی تغییرات نامطلوب در ماده غذایی خشک شده، کنترل این فرآیند از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این تحقیق، تغییرات بافت لایه نازک سیب با استفاده از تکنیک پردازش تصویر در خشک کن ترکیبی هوای داغ-مایکروویو پالسی مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایشهای هوای داغ- مایکروویو پالسی با در نظر گرفتن بازه سرعت 1-2متر بر ثانیه، دمای 18-08درجه سلسیوس، توان مایکروویو 288-088وات و نسبت پالس ،2-0با استفاده از روش سطح پاسخ تعیین گردیدند. تحلیل نتایج نشان داد که باگذشت زمان و کاهش محتوای رطوبتی نمونهها، مقادیر درصد انرژی و آنتروپی باند جرییات حاصل از تبدیل موجک و انرژی حاصل از ماتریس همرویدادی و انرژی طیف فوریه کاهش یافت که این مطلب نشاندهنده ایجاد اعوجاج، چین و چروک و همچنین توزیع نامنظم رنگ بر روی سطح نمونهها در طول فرایند خشک کردن میباشد

کلید واژگان :

پردازش تصویر، خشک کن ترکیبی، ماتریس همرویدادی، تبدیل فوریه و تبدیل موجک



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک