چکیده :

هر ساله مقداری زیادی از محصولات زراعی و باغی در مراحل گوناگون ، به ویژه پس از برداشت دچار افت کیفیت شده ، به طوری که مقدار این ضایعات در کشوره های جهان سوم به دلیل کم توجهی به اصول نگهداری فرآورده‌های کشاورزی، عدم توسعه و تکامل روش‌های علمی انبار داری و خسارت ناشی از آفت‌های انباری بیش از کشوره های صنعتی بوده است . این امر سبب بازده ای پایین زمین زراعی و یا باغ ها شده است که علاوه بر این موارد اگر از ضایعات به درستی بهره برداری نشود به عنوان آلودگی زیست محیطی شناخته خواهد شد، که این امر محیطی نامناسبی برای محصولات کشاورزی فراهم آورده ، که این محیط نامناسب باعث ایجاد تلفات بیشتر و همچنین بیماری برای محصولات و انسان شده است .در این مطالعه تولید فراورده‌های جدید با استفاده از ضایعات محصولات کشاورزی مانند فرآورده‌های چوبی،لواشک،ماکارانی،کود و غیره و به نقش مهم ضایعات محصولات کشاورزی اشاره شده است .

کلید واژگان :

محیط زیست،ضایعات،افت کیفیت،فراوردهای جدید



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک