تعیین خواص مختلف سیب¬ های تولیدی در کشور جهت استفاده در طراحی ماشین¬ های مورد نیاز در راستای کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری، کیفیت و توان رقابت با محصولات خارجی امری ضروری است. در این تحقیق خواص فیزیکی و شیمیایی سه رقم سیب به نام¬ های گلدن دلیشز دماوند، رد دلیشز سمیرم و گرانی اسمیت بررسی گردید. خواص فیزیکی شامل اندازه ¬گیری قطر متوسط هندسي، ضریب کرویت، تخلخل، جرم و حجم و خواص شیمیایی شامل اندازه¬گیری pH و غلظت مواد جامد انحلال پذیر آب میوه بود. نتایج نشان داد که گرانی اسمیت دارای بیشترین قطر متوسط هندسي ،تخلخل ، جرم و حجم بوده که مقادیر آن به ترتیب 68/69، 50/58، gr 4/160 و cm334 /195 بدست آمد. کمترین و بیشترین مقدار pH با مقدار 14/4 و 08/3 به ترتیب مربوط به رقم گلدن دلیشز و گرانی اسمیت بدست آمد. بیشترین مقدار غلظت مواد جامد انحلال پذیر برای رقم گلدن دلیشز با متوسط 4/16 و کمترین آن برای رقم سیب سبز با متوسط 1/12 است.
کلید واژگان :سیب، خواص فیزیکی، خواص شیمیایی، فرآوری
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6154670944361082
- سال انتشار : 1390
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : همایش ملی صنایع غذایی (فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی)
- برگزار کنندگان : دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان- باشگاه پژوهشگران جوان واحد قوچان
- تاریخ ثبت : 1397/10/15 21:00:43
- ثبت کننده : محمد زارعین
- تعداد بازدید : 273
- تعداد فروش : 0