چکیده :

تعیین خواص مختلف سیب¬ های تولیدی در کشور جهت استفاده در طراحی ماشین¬ های مورد نیاز در راستای کاهش ضایعات و افزایش ماندگاری، کیفیت و توان رقابت با محصولات خارجی امری ضروری است. در این تحقیق خواص فیزیکی و شیمیایی سه رقم سیب به نام¬ های گلدن دلیشز دماوند، رد دلیشز سمیرم و گرانی اسمیت بررسی گردید. خواص فیزیکی شامل اندازه ¬گیری قطر متوسط هندسي، ضریب کرویت، تخلخل، جرم و حجم و خواص شیمیایی شامل اندازه¬گیری pH و غلظت مواد جامد انحلال پذیر آب میوه بود. نتایج نشان داد که گرانی اسمیت دارای بیشترین قطر متوسط هندسي ،تخلخل ، جرم و حجم بوده که مقادیر آن به ترتیب 68/69، 50/58، gr 4/160 و cm334 /195 بدست آمد. کمترین و بیشترین مقدار pH با مقدار 14/4 و 08/3 به ترتیب مربوط به رقم گلدن دلیشز و گرانی اسمیت بدست آمد. بیشترین مقدار غلظت مواد جامد انحلال پذیر برای رقم گلدن دلیشز با متوسط 4/16 و کمترین آن برای رقم سیب سبز با متوسط 1/12 است.

کلید واژگان :

سیب، خواص فیزیکی، خواص شیمیایی، فرآوری



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک