در این مطالعه به بررسی فرآیند سینتیک خشک کردن، به دست آوردن ضریب نفوذ حرارتی موثر، تعیین بهترین مدل ریاضی و به دست آوردن انرژی فعالسازی برای گوجه فرنگی با استفاده از آون مایکروویو پرداخته شده است. برای فرآیند مدل¬سازی ریاضی، 9 مدل تجربی بر داده¬های آزمایشگاهی برازش داده شد و سپس با توجه به بزرگترین مقدار ضريب تبیین ( R2)، کمترین مقدار مربع کاي (2) و ريشه ميانگين مربعات خطا (RMSE) بهترین مدل ریاضی با دقت بالا انتخاب شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل¬های مورد بررسی، نشان داد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده-های به دست آمده دارد. همچنین بیشترین میزان ضریب نفوذ رطوبتی موثر در توان 500 وات به میزان 6-10× 8/3 و کمترین میزان ضریب نفوذ رطوبتی موثر در توان 200 وات به میزان 6-10× 39/1 به دست آمد.
کلید واژگان :گوجه فرنگی، مایکروویو ، ضریب نفوذ رطوبتی موثر، سینیتیک خشک کردن
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6154671110465763
- سال انتشار : 1393
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی
- برگزار کنندگان : پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان
- تاریخ ثبت : 1397/10/15 21:28:24
- ثبت کننده : محمد زارعین
- تعداد بازدید : 162
- تعداد فروش : 0