چکیده :

فروكتوزيل تشكيل شده واتنهاي آن واحد گلوكز قرار مي گيرد.، همچنين ß (2 اينولين كربوهيدراتي است كه ازپيوندهاي ( 1 كربوهيدرات ذخيره اي در بسياري از گياهان از جمله سيب زميني ترشي، آرتيشوفرنگي، ريشه كاسني،سير، ريشه مارچوبه، قاصدك، پياز، موزو شنگ است. اينولين به عنوان جايگزين قند كم كالري، چربي و بافت دهنده در محصولات غذايي كاربرد دارد. خواص فيزيكوشيميايي اينولين به درجه پلي مريزاسيون بستگي دارد و درجه پلي مريزاسيون به منبع گياه، زمان برداشت، مدت زمان و شرايط نگهداري وابسته است. اينولين از گياهان به روشهاي مختلفي استخراج مي شود، ازجمله، استخراج با آب گرم، ترسيب با حلالهاي آلي، استخراج با آنزيم و استخراج آبي با اعمال امواج فراصوت مي باشند. فرايند استخراج از سه مرحله تشكيل مي شود، استخراج تركيبات محلول در آب، خالص سازي و خشك كردن. واژه كليدي:

کلید واژگان :

اينولين، استخراج، پليمريزاسيون



ارزش ریالی : 500000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک