فروكتوزيل تشكيل شده واتنهاي آن واحد گلوكز قرار مي گيرد.، همچنين ß (2 اينولين كربوهيدراتي است كه ازپيوندهاي ( 1 كربوهيدرات ذخيره اي در بسياري از گياهان از جمله سيب زميني ترشي، آرتيشوفرنگي، ريشه كاسني،سير، ريشه مارچوبه، قاصدك، پياز، موزو شنگ است. اينولين به عنوان جايگزين قند كم كالري، چربي و بافت دهنده در محصولات غذايي كاربرد دارد. خواص فيزيكوشيميايي اينولين به درجه پلي مريزاسيون بستگي دارد و درجه پلي مريزاسيون به منبع گياه، زمان برداشت، مدت زمان و شرايط نگهداري وابسته است. اينولين از گياهان به روشهاي مختلفي استخراج مي شود، ازجمله، استخراج با آب گرم، ترسيب با حلالهاي آلي، استخراج با آنزيم و استخراج آبي با اعمال امواج فراصوت مي باشند. فرايند استخراج از سه مرحله تشكيل مي شود، استخراج تركيبات محلول در آب، خالص سازي و خشك كردن. واژه كليدي:
کلید واژگان :اينولين، استخراج، پليمريزاسيون
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6157052513343815
- سال انتشار : 1395
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین کنگره بین المللی وبیست وچهارمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران
- برگزار کنندگان : دانشگاه تربیت مدرس
- تاریخ ثبت : 1398/07/16 12:28:53
- ثبت کننده : مریم شمشیرساز
- تعداد بازدید : 269
- تعداد فروش : 0