آشپزخانه ها و رستوران ها در ادارات، کارخانجات و کارگاه ها محل با ریسک بالا برای پرسنل آن ها می باشد. خطرات موجود در این مکان ها بسیار زیاد هستند و یکی از قسمت های شغلی هستند که همیشه پتانسیل رخداد را دارند. این تحقیق توصیفی ـ مقطعی در سال 1396 با هدف شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک کیفی مشاغل سالن دار، نانوا، قصاب، قناد، آشپز و ظرفشوی به روش آنالیز ایمنی شغلی (Job Safety Analysis) انجام شد. نتایج نشان داد که با آنالیز و ارزیابی ریسک های موجود در مشاغل می توان معایب، نقص ها و مشکلات را آشکار نمود و با آموزش پرسنل و آگاهی نسبت به خطرات موجود در هر شغل و پیشنهاد اقدامات کنترلی، از حوادث احتمالی جلوگیری کرد و رویدادهای شغلی را کاهش داد. در این تحقیق 6 شغل در آشپزخانه ها و رستوران ها، 26 مخاطره در مراحل مختلف شغلی بررسی شد. ارزبای ریسک نشان داد پر مخاطره ترین شغل در این تحقیق نانوا بود.
کلید واژگان :آنالیز ایمنی شغلی، آشپزخانه، رستوران، ارزیابی ریسک، خطرات
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6164347099826085
- سال انتشار : 1400
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : چهارمین کنفرانس ملی ایمنی و بهداشت
- برگزار کنندگان : مرکز توسعه و مطالعات میان رشته ای تهران
- تاریخ ثبت : 1400/11/09 19:13:18
- ثبت کننده : محمد ولایت زاده
- تعداد بازدید : 237
- تعداد فروش : 1