چکیده :

چربي ها در طب سنتي نوعي بلغم هستند و حاصل از برودت دم بوده و نوع حيواني ان به شحم)پيه( و سمين و اليه)دنبه( تقسيم شده و به نوع گياهي آن دهن مي گويند که اين دهن يا ذاتي است مانند روغن کنجد و زيتون يا از خواباندن گياه در روغن حاصل مي شود مانند روغن بنفشه که بيشتر براي روغن مالي ماساژ و استعمال پوستي بکار مي رود. در پزشکي ليپيدها از نظر شکل ظاهري به دو نوع روغن)مايع در دماي محيط مانند اتاق( و چربي)جامد در دماي محيط( تقسيم مي گردند. نکته مهم در مورد ليپيدها ميزان مصرف و اسيب پذيري آنها در برخي شرايط توليد فراوري بسته بندي و پخت و پز مي باشد که نتيجه ان در مخاطره قرارگرفتن سلامت مصرف کننده مي باشد.

کلید واژگان :

الگوی مصرف، چربی،طب سنتی ایرانی اسلامی،علوم جدید



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک