چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
سوسیس ماهی ، از فرآورده هایی است که از اختلاط خمیر ماهی با موادی نظیر پروتئین های گیاهی ، نشاسته ، روغن ، ادویه ، مواد نگهدارنده و اتصال دهنده ها حاصل می شود . ماهی تون شرقی ، دارای حداکثر اندازه 102 سانتیمتر و گونه مهاجر پلاژیک می باشد و به دلیل طعم و رنگ گوشت آن جهت تولید سوسیس مناسب است . به منظور تهیه سوسیس ، ابتدا اقدام به تهیه خمیر از ماهی تن شرقی می نمائیم و به آن پروتئین گیاهی ، روغن ، نشاسته و افزودنی های مجاز می افزائیم و سپس خمیر حاصل را وارد دستگاه پرکن و گره زن سوسیس نموده و جهت پخت محصول از روش سترون سازی استفاده می نمائیم و پس از خشک شدن سطح محصول سوسیس ها را بسته بندی می نمائیم
کلید واژگان :تولید ، سوسیس ، ماهی تن شرقی ،
ارزش ریالی : 100000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 7154719372375670
- سال انتشار : 1394
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : نخستین همایش ملی ساخت، تولید و توزیع
- برگزار کنندگان : مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز
- تاریخ ثبت : 1397/10/21 11:32:03
- ثبت کننده : محمد ولایت زاده
- تعداد بازدید : 214
- تعداد فروش : 0