چکیده :

سوسیس ماهی ، از فرآورده هایی است که از اختلاط خمیر ماهی با موادی نظیر پروتئین های گیاهی ، نشاسته ، روغن ، ادویه ، مواد نگهدارنده و اتصال دهنده ها حاصل می شود . ماهی تون شرقی ، دارای حداکثر اندازه 102 سانتیمتر و گونه مهاجر پلاژیک می باشد و به دلیل طعم و رنگ گوشت آن جهت تولید سوسیس مناسب است . به منظور تهیه سوسیس ، ابتدا اقدام به تهیه خمیر از ماهی تن شرقی می نمائیم و به آن پروتئین گیاهی ، روغن ، نشاسته و افزودنی های مجاز می افزائیم و سپس خمیر حاصل را وارد دستگاه پرکن و گره زن سوسیس نموده و جهت پخت محصول از روش سترون سازی استفاده می نمائیم و پس از خشک شدن سطح محصول سوسیس ها را بسته بندی می نمائیم

کلید واژگان :

تولید ، سوسیس ، ماهی تن شرقی ،



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک