چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
ماهی کفشک ریز Solea elongate) ( دارای بدنی کشیده و پهن میباشد و چشمهای آن در طرف راست بدن قرار دارد ، حداکثر اندازه بدن در این ماهی 33 سانتیمتر میباشد و در آبهای خلیج فارس به فراوانی یافت می شود . جهت تولید کفشک نانی شده ) (Breaded پس از جداسازی سر و دم و تخلیه امعاء و احشاء ، با استفاده از ماشین آلات اتوماتیک ماهی ها روکش سوخاری گرفته شده و پس از عبور از دستگاه سرخ کن در دمای 183 درجه سانتی گراد به صورت محصولی با ظاهری زیبا و خوشمزه تولید می شود . این محصول به روش انجماد انفرادی ) IQF ( در دستگاه فریزر مارپیچ ) Spiral Freezer ( به صورت پیوسته منجمد و در بسته بندی های متنوع از حیث اندازه و رنگ قابل عرضه می باشد .
کلید واژگان :تولید ، ماهی کفشک ، نانی شده ، Breaded Solea elongata .
ارزش ریالی : 200000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 7154719393558261
- سال انتشار : 1394
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : نخستین همایش ملی ساخت، تولید و توزیع
- برگزار کنندگان : مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر شیراز
- تاریخ ثبت : 1397/10/21 11:35:35
- ثبت کننده : محمد ولایت زاده
- تعداد بازدید : 344
- تعداد فروش : 0