چکیده :

ماده غذایی فراسودمند، حاوي ترکیباتی با فعالیت بیولوژیکی هستند که توانایی ارتقاء سلامت و کاهش خطر ابتلا به امراض را دارا میباشد. افزودن این ترکیبات به رژیم غذایی انسانها میتواند تحول بزرگی را در صنعت غذایی به همراه داشته باشد. نیاز انسان به غذا مهم ترین و حیاتی ترین نیاز روزمره اوست که از تولد تا مرگ وي را همراهی می کند رشد، طول عمر، تندرستی ، آرامش اعصاب و روان ، خلق و خوي و رفتار ، توانمندي و قدرت تکثیر نسل ، همه به نوعی به تغذیه سالم بستگی دارد.در این مطالعه مروري بر معرفی مواد غذایی فراسودمند به عنوان یک افزودنی ماده غذایی مرود بررسی قرار گرفت . عملکرد مواد فیبري در رژیم غذایی باعث شده است توجه بیشتري به عملکرد فیزولوژیکی و طعم ومزه مناسب در غذا ها داده شود. استفاده از فیبر غذایی بدست آمده از سبوس گندم به روش تخمیر میکروبی به عنوان یک افزودنی غذایی مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد استفاده از فیبرهاي رژیمی در مواد غذایی می تواند در جذب یونهاي سمی و ماد مضر در انسان موثر باشد و همچنین نقش مهمی در پیشگیري از بیماریه ایفا کند ،همچنین در کاهش زمان گسترش و پخت خمیر می تواند موثر باشد.

کلید واژگان :

فیبر ، سبوس گندم، فراسودمند



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک