چکیده :

یکی از مهم ترین بخش هاي صنعت تمام کشورها که با امنیت غذایی در ارتباط است صنایع غذایی می باشد . با کمبود منابع غذایی و افزایش جمعیت، توسعه این بخش از صنعت ضروري به نظر می رسد .استفاده از فناوري هاي نوین در این بخش رویکردي جدید است که می تواند مورد توجه قرار گیرد. همگرایی فناوري نانو و علم غذا منجر به بروز قابلیت هاي فراوانی می شود که همین امر باعث شده است فناوري نانو بر روي ایمنی مواد غذایی تاثیرگذار باشد. دستگاه هاي الکترونیکی کوچک ساز درایوهاي فناوري نانو منجر به پیشرفت در محاسبات ، ارتباطات و پردازش داده ها می شود. برچسب ها و بسته بندي هاي هوشمند پایه اي براي ردیابی، تاریخ اعتبار نگهداري و همچنین قابلیت ردیابی را ارائه می دهد. فناوري نانو براي طراحی مواد در تماس با مواد غذایی که مانع از آلودگی میکروبی می شود مورد استفاده قرار می گیرد. بحث بر سر تنظیم فناوري نانو مربوط به مصرف برخی از مواد نانو ذرات معدنی که ممکن است باقی بماند و در بدن تجمع یابد، همچنین نگرانی از استفاده گسترده از محصولات ضد میکروبی که می تواند منجر به مقاومت میکروبی شود وجود دارد.

کلید واژگان :

نانوتکنولوژي، ایمنی غذا، تکنولوژي غذا، مواد بسته بندي



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک