محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/10/14 22:09:12
اختلاف قوا وراه حل آن

بنام خدا

مساله اختلاف میان قوای سه گانه وبویژه مسوولان آن امری سابقه دار است وازهمان اوایل انقلاب وجودداشت. البته در اوایل بدلیل نامشخص بودن قوانین وبرخی اشکالات در قانون اساسی وجود اختلاف امری قابل پیش بینی بود اما پس از 4 دهه از انقلاب دیگر جای تاسف است که قوای کشور بخشی ازانرژی خودرا مصروف اختلافات میکنند .البته درقانون اساسی چنانچه قوا درامری اختلاف پیداکنند برهبری مراجعه وایشان نیز هیاتی را برای حل اختلاف تعیین کرده اند.اما چرا این اختلافات ریشه کن نمیشود؟

میدانیم که در کشور مردم مشکلات را متوجه قوه مجریه ودولت میدانند وکمتر بسراغ قوای دیگر میروند چون دولت مسوول اجرای قوانین است در همین هفته های اخیر مدام گروهی برای اعتراض به مشکلات خود دربرابر موسسات دولتی تجمع کرده اند .خوب این امر طبیعی ایست وحق مردم است اما برخی اعتراضات ریشه در قوای دیگر دارد ورئیس جمهور بموجب اصل113 مسوول اجرای قوانین وازجمله قانون اساسی درکشور است ومردم مطالبات خودرا از رئیس جمهور میخواهند ولی با تفسیری که شورای نگهبان ازآن اصل کرده رئیس جمهور دیگر نمیتواند در سایر قوا دخالت کند ولذا این مشکل همیشه میماند . از طرف دیگر قوه قضائیه با حقوق مردم سروکار دارد وقطعا همه ازآن راضی برنمیگردند خوب حق دارند اعتراض کنند اما چون از درون پرونده ها آگاهی نیست دچار مشکل میشوند وگاهی هم کاربه بیرون ازکشور کشیده ومساله حقوق بشر مطرح میگردد. چه باید کرد ؟اگر رئیس جمهور قادر نیست بوظیفه خود عمل کند قوه قضائیه میتواند با اعلام اطلاعات لازم بمردم برخی از شبهات را برطرف کند . این اقدام هم قوه قضائیه رادرنزد ملت سربلند میکند وهم بخشی از مشکلات مردم برطرف میشود . البته گهگاه سخنگوی قوه با مردم صحبت میکند واین خوب است اما کافی نیست پرونده هارا بیرون بکشید وتا حد امکان مردم را درماوقع قرار دهید بدانید محرم تر ازمردم کسی نیست. ونتیجه آن هم کمک به جامعه وامنیت ودولت است ودر مواردی که نیاز است قوه قضائیه لوایح قانونی ارائه دهد.

رئیس جمهور:

می پسندم (1) دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/10/10 18:15:25
چرا برخی تن به نظارت نمیدهند؟

بنام خدا

آقای رئیس جمهوردرروز چهارشنبه در نشست تخصصی جامعه نظارت و بازرسی دولت که در محل سالن اجلاس سران تهران برگزار شد،‌ اعلام داشت که در کشور در همه نهادها دستگاه نظارتی وجوددارد اما با وجود این دستگاه ها چگونه تخلف بزرگ سه میلیارد دلاری در دولت قبل شکل گرفت؟ وی ادامه داد: مگر یک نفر به تنهایی می تواند سه میلیارد را به جیب بزند؟ به کجا وصل بوده و شرکای آن چه کسانی بوده اند؟ در چه رده ای بوده اند؟ چگونه نفت در اخیتار وی قرار گرفته؟ چگونه صدها میلیون دلار غیر از نفت پول در اختیار آن قرار گرفته است؟ دستگاه قضا رسیدگی کرده و به حکمی رسیده است و من در آن باره حرفی ندارم. اما سوال مردم همچنان باقی است 

پیشنهاد داده بودم متهم نفتی در اختیار وزارت اطلاعات قرار گیرد اما عملی نشد. دراینجا میتوان گفت که پاسخ سوال اول رئیس جمهور در انتهای بحث ایشان داده شده است وآن این است که وقتی دستگاه های موازی درکشور باشد قطعا برخی زیر بار دیگری نمیرود ودر نتیجه مشکلاتی از قبیل همان پرونده کلان روی میدهد وتا دستگاه های موازی برچیده نشود آش همین است وکاسه همین

مگر یک نفر به تنهایی می تواند سه میلیارد را به جیب بزند؟ به کجا وصل بوده و شرکای آن چه کسانی بوده اند؟ سوال مردم همچنان باقی است / پیشنهاد داده بودم متهم نفتی در اختیار وزارت اطلاعات قرار گیرد اما عملی نشد / 9 دی به خاطر عشق به امام حسین بود، نه یک حرکت جناحی

می پسندم (1) دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/10/05 12:20:57
مکتوبات وگفتارهای رهبری ومردم

 بنام خدا

مایلم دراین مطلب کوتاه آنچه ازرهبری نظام صادر میشود ومرتبط با مردم است را بطور منظم بنویسم.

یک:سیاستهای کلی نظام بموجب اصل 110 قانون اساسی این سیاستها با مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام تنظیم وبه مسوولان کشور ابلاغ میگردد.اینها چون درحکم قانون است در روزنامه رسمی کشور درج میگردد ودر صدا وسیما نیز منتشر میشود .طرف این سیاستها مسوولان سه قوه وخود نهاد رهبری است که نظارت براجرای آن نیز برعهده مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

دو:احکام حکومتی بموجب قانون اساسی رهبری بعنوان ولی فقیه در چارچوب قانون ولاین عامه داشته ومیتوانند حکم حکومتی صادر کنند این احکام تنها متوجه مسوولی است که بوی ابلاغ میگردد وممکن است در صدا وسیم منتشر شود ویا نشود مسوولیت پیگیری امرهم با نهاد رهبری است.

سه:فتاوای فقهی چون رهبری خود مرجع دینی هستند در این زمینه فتاوائی صادر میکنند که تنها متوجه پیروان ایشان است. این فتاوا در سایت ایشان موجود ومحتملا ممکن است در صدا وسیما هم منتشر شود.

چهار:نظرات سیاسی واجتماعی رهبری بعنوان یک چهره روحانی وسیاسی خود دارای نظراتی هستند که در منابر وتریبون هائی برای حضار وهمگان اعلام میکنند .اینها نظرات ایشان است ومیتواند مورد نقد توسط هر کسی قرار گیرد نه الزامی در قبول آن وجوددارد ونه اینکه مخالفت باآن مخالفت با نظام باشد. بیشترین درگیری های سیاسی درکشور ورسانه ها در این زمینه است . وهرگروهی میتواند آن نظرات را پذیرفته ویا نقد کند ونمیتوان مردم را به قبول آن ملزم نمود.

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/10/03 13:32:38
ملت وحقوق فراموش شده آنها

نام خدا

قانون اساسی جمهوری اسلامی یکی از قوانین مدرن امروز دنیا است با توازنی در حقوق وتکالیف مردم .این قانون خود محصول تلاشهای مردم ما دردوران مشروطیت بود که درآن زمان نیز عملا کنار گذاشته شده بود . حقوق ملت خود دارای سرفصل مشخصی درقانون است اما نظام اسلامی ازدو را ه عملا آنرا در محاق قرار داد وفراموش شد وبیشتر تکیه بر حاکمیت دولتها نمود . یکی از آن دوراه وجود عناصری درشورای نگهبان ودومی در مجمع تشخیص مصلحت نظام که عملا یا در دوران کنونی زندگی نمیکنند ویا اینکه خسته اززندگی هستند ولذا تاروپود حقوق ملت بتاریکی رفته است .باید برای تحول درجامعه عناصری با فقه پویا در شورای نگهبان منصوب شوند ومجمع تشخیص نیز با عناصری زنده دل وجوان ترکیب گردد با اعضائی کمتر اما فعال تا بتوان هم فقه پویارا وارد زندگی نمود وهم سیاستهای کلی را بروز نمود. منشور حقوق شهروندی همان زنده کردن حقوق ملت است که کمتر مورد توجه قرار گرفته است .نور افکنی برروی قانون اساسی تا همه اصول آن دیده شودوالبته این امر درمسوولیت رئیس جمهور است.اگر سیاستهای کلی بروز شود وشورای نگهبان در مساله انتخابات ومصوبات مجلس با دید بازتری بنگرد آنگاه عقب ماندگی ها برطرف میشود وزمینه لازم برای قضات پیش میاید تا با دید مثبت تری به جامعه ورسانه ها بنگرند وفضای آزادی بیشتری را بپذیرند.

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/10/03 13:31:45
جشن تکلیف یا جشن حقوق

بنام خدا

متاسفانه در جامعه ما برای حقوق اهمیتی قائل نیستیم چرا که درعمل شاهد فرزندان بی سرپرست وکارتون خواب ورهاشده هستیم اما بمحض اینکه کودکان بسنی از قانون میرسند بیاد تکالیف او می افتیم که چه باید بکند؟ دربرابر خدا ویا نماینده خدا؟ اما اینکه ما چه وظیفه ای دربرابر آن فرزند داریم ساکتیم . بله جشن تکلیف برای مکلف کردن فرزندانمان است اما چه کسانی مسوول ایفای حقوق انانند؟

امروز که رئیس جمهور محترم منشور حقوق شهروندی را پیش کشیده اند که البته در دوره دولت اصلاحات نیز بی سا بقه نبوده دادو فریاد برآورده اند که این منشور خلاف قانون است وجنبه تبلیغاتی دارد وبجای اینکه قدردانی شود آنرا تخطئه میکنند. حق دارند چنین کنند مگر درمورد برجام که یک موفقیت بزرگ برای نظام بود همین رفتاررا نکردند؟ اینک کسانیکه با رای مردم کنار زده شده اند دل برای مردم نمی سوزانند آنان برای خود نگرانند چرا که تاکنون پاسخ خواسته های اولیه مردم را نداده اند چه برسد باینکه مردم از کلیه حقوق خود آگاه شده ومطالبه کنند.اگر به این حقوق درقانون اساسی توجه میشد اینک قوه قضائیه ما با پرونده های کلان وسردرگم مواجه نبود وجامعه نیز در رنج و عذاب

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/08/11 13:01:46
هزینه های نجومی (سازمان های موازی)

بنام خدا

برای اولین بار مطبوعات کشور مساله حقوق های نجومی را پیش کشیدند که امری جدی بوددولت بسرعت وارد عمل شد وضمن اصلاح مقررات دریافت ها با کمک قوه قضائیه موارد دریافت های غیر متعارف برگشت داده شد.

باردیگر مطبوعات نجومی دیگری بنام املاک نجومی را منتشر کردند که شهرداری تهران زیر منگنه قرار گرفت بلافاصله دادستانی کل وارد معرکه شد وپس ازبررسی موارد چند مورد برخلاف تشخیص داده شد ومقرر گردید تا رسیدگی شده ودریافتی های خلاف به جای خود برگردد.

این بار بنده قصددارم نجومی دیگری را بنام هزینه های نجومی منتشر کنم  بابررسی مقررات ودستگاه های اداری کشور به این نتیجه رسیدم که وجود نهادهای موازی باری را بردوش نظام قرار داده است که باید مورد رسیدگی قرار گیرد ومراد ازآن وجود نهادها وشوراهای موازی درکشور است که نه تنها موجب هزینه زائدمیشود بلکه بجای تسریع درامور مانعی برسرراه است و مسوولیتها نیز لوث میگردد.

بعنوان مثال برخی دستگاه ها موازی قوه مجریه اند مانند بنیاد مسکن- سازمان تبلیغات اسلامی- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی-جهاد دانشگاهی نهادهای امنیتی مجزا ازوزارت اطلاعات و موارد دیگر

برخی دستگاه ها موازی قوه قضائیه ومجریه اند مانند سازمان تعزیرات وستاد مبارزه با قاچاق و...

وبرخی نهادها موازی با قوه مقننه ومجریه اند مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی

باحذف موارد موازی مسوولیت قوای سه گانه مشخص تر گردیده وهزینه های دوباره کاری نیز حذف میگردد. 

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/08/06 10:30:56
کتاب خوانی یا کتاب سازی

بنام خدا

بزرگی ازاینکه درجامعه کتاب خوانی رواج ندارد وبجای آن اینترنت جایگزین شده اظهار تاسف کردند. بله درست است که کتاب خوانی درجامعه ایران سقوط کرده اما مشکل در کتاب نیست در اینستکه اسوه ها خود نشانه ای از محتوای کتاب ندارند.

در غرب کتاب خوانی رواج دارد اما چه کتابی رواج دارد؟ رمان وداستان .مردم که در کوچه وبازار مشغول خواندن کتاب هستند رمان مطالعه میکنند آن هم رمان های سریالی .این امر موجب بشاشت روح وروان آنان است چه مطالعه داستان ورمان یک تفریح است که درکشور ما اساسا تفریحات مسدودند تا چه رسد به رمان خوانی که رمانی وجودندارد.غربیان مطالعات علمی خودرا دردانشگاه ها می آموزند که که متاسفانه دردانشگاه های ما جزوات عهد بوق تدریس میشود ولذا دانشجو پس از پایان دوره مطالعه علمی خودرا دنبال نمیکند . در غرب آنچه لازم است در دوران تحصیل به جوانان آموخته میشود وبعد دوران تفریح است .آنان ازطریق صدا وسیما واینترنت بجوانان امور زندگی را می آموزند اما برای جوانان ما اینترنت برای تفریح است .

نقش صدا وسیما که یک رسانه گسترده اما انحصاری است متاسفانه محدود به امور خاصی است ولذا مطبوع جوانان نیست وازآن گریزانند .نتیجه اینکه کتاب خوانی هنر نیست بلکه سرگرمی است اما کتابی برای رفع خستگی وجودندارد .باید دروس زندگی را در مدارس ودانشگاه آموزاند وبرای دوران دیگر تفریحات برقرار نمود . نگران فقدان کتاب وکتابخوانی نباشیم ابتدا خودرا اسوه اسلام ناب واخلاق بسازیم وبنمائیم تادیگران از رویت ما حقیقت را بیاموزند در دوران پیامبر وامامان تنها شخصیت آنان آموز گار مردم بود آیا امروز چنین است؟

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/08/06 10:29:07
احکام ثانوی وتجلی اراده جمعی

بنام خدا

احکام الهی دودسته اند اولیه وثانویه .احکام اولیه معمولا ثابت است ودر فتاوی میاید وازصدر آفرینش بشرتاکنون تقریبا اینگونه احکام ثابت بوده است والبته با پویائی درعلم فقه ممکن است تغییراتی درآنها پدید آید. اما آنچه احکام را بروز میکند مساله مصلحت واضطرار است که حکم خدا در دوره ای تغییر میکند وبدان احکام ثانویه میگویند .درقانون اساسی کشورمان همه قوانین براساس احکام اولیه ومسوولیت نظارت برآنها با شورای نگهبان است.اما گاه ضرورت چیز دیگری را ایجاب میکند واین امر بوسیله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی مطرح میگردد وچون با مخالفت شورای نگهبان روبرو میشود مصوبات به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع میگردد .این مجمع با تصویب خود احکام ثانویه را درکشور جاری میکند .

بنابراین اگر مجمع تشخیص مصلحت نمیبود واگر بهرعلتی هرارگانی چه رهبری ویا شورای نگهبان ودیگر نهادها مانعی برسر ارجاع موارد به مجمع تشخیص مصلحت باشند در واقع مردمسالاری را زیر پا قرار میدهند .آنچه درچارچوب احکام اولیه تصویب میگردد جای خوددارد ومنطبق است با فتاوا واحکام ثابته واین امر نفش روحانیت ورهبری وشورای نگهبان است اما آنچه ضرورت زندگی وجامعه مردم است تشخیص اش با خود مردم است ونمایندگان مردم ولذا مردمسالاری دراین جا عینیت پیدا میکند وهرگونه مانع تراشی مقابله با مردمسالاری دینی است ودرنهایت موجب تضعیف دین خداست .اخیرا مصوبه ای درمجلس مطرح بود که شورای نگهبان ارجاع آنرا به مجمع اجازه نداده بود ویا درگذشته اصلاح قانون مطبوعات بود که با نظر دفتر رهبری ازدستور کار مجلس خارج شد .اینها نمونه ای از نادیده گرفتن حق الناس ومردمسالاری دینی است که نیتجه آن را در آراء مردم ونظراتشان شاهدیم.

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/07/25 18:16:39
سهم ایران درمعرکه خاورمیانه!

بنام خدا

حضور چندین قدرت بزرگ وکوچک در صحنه جنگ داخلی سوریه شاید پیچیده ترین مساله از جنگ جهانی دوم به بعد باشد.هم اکنون بازیگرانی مانند روسیه ایران ترکیه عربستان بطور مستقیم وآمریکا انگلیس فرانسه وآلمان بطور غیرمستقیم و اسرائیل شاید معرکه گردان اصلی باشد وحضور گروه های گوناگون مانند حزب الله لبنان و گروه های تروریستی مجموعه بازیگران را تشکیل میدهد وهریک بدنبال منافع خویش است واشتراک منافع موجب شده است که برخی دشمنان در کنار یکدیگر قرار گرفته ودر این ماجرای غم انگیز تخریب ونابودی کشوری باستانی واسلامی مشارکت دارند.

آنچه سهم ایران است این است که سرانجام باید ازاین معرکه سربلند بیرون آید وضمن اینکه دراین مسیر با دیگران هماهنگ است اما هرگز نباید برهیچیک از بازیگران تکیه کند نه روسیه ونه ترکیه ونه فلسطین .آنان هریک بدنبال منافع خود بوده وممکن است درنهایت با اسرائیل کنار آمده ودر مسیر اهداف آن رژیم گام بردارند .ایران اسلامی در کنار حزب الله باید متکی برملت بزرگ ایران باشد وبداند که تنها حمایت این ملت دولت ونظام را در این معرکه یاری خواهد نمود .برخی گروه های کوچک که نمونه آن با یورش به سفارت عربستان زمینه قطع رابطه را فراهم ساختند بی کار نمی نشینند وپرونده آن گروه درپرده ابهام است ومسوول آن در صحنه عزاداری محرمحضور پیدا میکند واین امر مردم را نسبت به اینگونه امور بدبین میسازد .دولت ونظام ما همانگونه که با پشتیبانی همه جانبه ملت در امر برجام موفق گردید در این معرکه مهم نیز حتما نیازمند حمایت همه جانبه مردمی است . نباید از گرو های کوچک ولی پر سروصدا که به تعبیر رهبری شیعه انگلیسی وآمریکائی هستند اجازه داد تا درصحنه بین المللی نقش مخرب خودرا ایفا کنند .ان شاء الله ایران اسلامی در این معرکه پر پیچ وخم سربلند بیرون آید وملت سوریه باردیگر زندگی خودرا دنبال کنند.

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی
محمد علی به ابادی محمد علی به ابادی
1395/07/20 09:41:00
نبوت امامت وخلافت تکلیف است

بنام خدا

وقتی که آدم از بهشت رانده شد نیاز انسان به هدایت الهی مسجل گردید وخداوند که کارفرمای هستی است و امر خلقت را بوسیله فرشتگان پی میگیرد برای هدایت انسان درروی زمین شجزه طیبه ای را تحت حفاظت وآموزش خودقرارداد که ازهمان حضرت آدم آغاز وتا حضرت مهدی ادامه دارد وهرگز زمین ازمعصوم خالی نبوده است .بنابراین انسان ها دارای حقی شدند که خداوند برایشان منظور نمود.حقی بنام هدایت واین امر برعهده پیامبران وامامان معصوم بود .درنتیجه امر نبوت رسالت امامت وخلافت تماما بعنوان تکلیفی بردوش انبیا واولیاست. آنان نمیتوانند اززیرآن شانه خالی کنند.در امور فردی باید مردمان را هدایت نمایند همانند مراجع دینی که درغیاب معصوم چنین تکلیفی بردوش دارند وهرگاه مردم جامعه ای بدانان روی کنند باید مدیریت آنانرا بپذیرند واین حق مردم است که بسوی آنان بروند واگر رفتند آنان مکلف بپذیرشند. همانند رهبری درنظام ما که تکلیفی بردوش ایشان است .بیهوده نمیفرمود امام راحل که ما خدمتگزاران مردمیم. امام حسین ع درمدینه پس از رحلت امام حسن سکان امامت را بردوش داشتند وزمانیکه مردم کوفه ایشان را دعوت نمودند با آغوش باز پذیرفتند وراهی آن دیارشدند اما وقتی ازبازگشت مردم ازبیعت خود آگاه شدند بانگ رحیل بسوی مدینه سردادند .ولی دشمن نابکار دراندیشه خاموش کردن این شجره طیبه بود که امام تمام تلاش خودرا برای جلوگیری ازجنگ نمودند وهمگان را تشویق برفتن کردند تا آنکه با حداقل یاران وخانواده در مسیر آزادی وآزادگی شربت شهادت نوشیدند ودیدیم که درنتیجه این اقدام ناجوانمردانه چه زودبساط یزیدیان پاشیده شد

می پسندم دیدگاه (0) اشتراک گذاری گزارش به پلیس علمی