لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 میزان آلودگی ادویه های مصرفی در تولید مواد غذایی به اسپورهای مقاوم در مقابل حرارت مطالعه موردی: (دارچین (Cinnamomum cassia)، زردچوبه (Curcuma longa) و پودر سیر (Allium sativum)) مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1393 تائید شده
2 بررسی میزان آلودگی ادویه های مصرفی فلفل سفید (Pepper linnaeus migrum )، فلفل قرمز (linnaeus Capsicum annuum) و جوزهندی (Myristica¬fragrans houtt) به اسپورهای مقاوم در برابر حرارت در تولید مواد غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1393 تائید شده
3 استخراج باقی مانده آفت کش دیازینون از محصول خیار به روش فاز جامد مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1393 تائید شده
4 بررسی میزان آشنایی مصرف کنندگان با محصولات ارگانیک و رضایت به پرداخت بیشتر مطالعه موردی خیار ارگانیک در میادین میوه و تره بار تهران مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1391 تائید شده
5 بررسی آلودگی قارچ خوراکی Agaricus bisporus به سموم دیازینون و آندوسولفان در شهر تهران پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1391 تائید شده