لیست آخرین مقالات
ردیف | عنوان مقاله | نوع مقاله | سال | وضعیت |
---|---|---|---|---|
11 | Effect of moisture content on some physical properties of Iranian cumin seed (Cuminum Cymminum L.) | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1390 | تائید شده |
12 | بسته¬بندی¬های نوین در صنعت غذا | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1389 | تائید شده |
13 | ارزيابي ايمني مواد غذايي گياهي ) GMتغيير ژنتيكي يافته( به لحاظ آلرژي زايي | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1389 | تائید شده |
14 | بررسي خصوصیات بیوشیمیایی کلاژن پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1387 | تائید شده |
15 | پیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان تولیدشده در زمان های مختلف پیش فراوری با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعیپیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین ماهی قزل آلای رنگین کمان به روش شبکه عصبی مصنوعی | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1387 | تائید شده |

هدی شهیری طبرستانی
سطح : پژوهشگر 4
کد پژوهشگری : 9866142000008
دکتری
حق عضویت سالانه : پرداخت نشده
صفحه فروشگاه ها
اضافه نمودن به دوستان ارسال پیام به کاربر
سوابق کاری و پژوهشی
مقالات 15
کتاب ها 2
اختراعات 0
طرح های پژوهشی 0
جشنواره ها 0
کمیته ها 0
پایان نامه ها 2
سوابق کاری 3
مهارت ها 2
سوابق تحصیلی 3
بخش کاربری
لیست دوستان و همکاران