چکیده :

این تحقیق در سال 1389 به منظور تعیین میزان پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، خاکستر و رطوبت در دو گونه پرورشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) و میگوی هندی (Fenneropenaeus indicus) انجام شد. 30 نمونه میگوی وانامی و نمونه سفید هندی (از هر گونه 15 عدد) از پرورش میگوی چوئبده آبادان تهیه شدند. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS17 و آزمون t انجام شد که وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح 95 درصد (P=0.05) تعیین گردید. در این تحقیق بین میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر عضله دو گونه میگوی هندی و وانامی اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0.05). درمورد میزان فیبر و کربوهیدرات در همه نمونه های مورد مطالعه صفر بود. بالاترین میزان پروتئین و خاکستر 01/0±56/17 و 05/0±19/1 گرم در 100 گرم وزن خشک در عضله میگوی هندی بود. همچنین بالاترین میزان چربی و رطوبت در عضله میگوی وانامی 02/0±77/0 و 3/0±13/81 گرم در 100 گرم وزن خشک بود.

کلید واژگان :

میگوی وانامی، میگوی هندی، عضله، ترکیب شیمیایی، ایران



ارزش ریالی : 500000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک