چکیده :

از نظر هدف ، این تحقیق کاربردی است. از نظر شيوه جمع‌آوری اطلاعات نیز ، توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش بخش حسابداری و بهای تمام شده اب شرب میباشد که نمونه اماری ان را کارشناسان ارشد و مدیران تشکیل می دهند. تجزیه وتحلیل داده ها ازروش تصمیم گیری چند میعاره و حل به روش F.AHP (تحلیل توسعه ای چانگ) استفاده شده است . نتایج حاصل از داده ها و سئوالات پژوهش بیانگر این بود که ازبین سه گزینه اصلی بهای تمام شده آب شرب (مواد ، دستمزد و سایر هزینه های تولیدی) سایر هزینه های تولیدی از دیدگاه تصمیم گیرندگان دارای وزن بالایی است و مواد مستقیم ودستمزد مستقیم از نظر وزنی برابر است و ضایعات دررده های بعدی وزنی قرار دارند. همچنین دربین عوامل فرعی تولید از دیدگاه تصمیم گیرندگان به ترتیب برق و انرژی با وزن نهایی 0.313 و مواد ضدعفونی کننده " 0.273" خرید آب "0.221 " حق النظاره با"0.193 " دارای وزن در تصمیم گیری هستنداز نظر مراحل اصلی تشکیل دهنده تولید آب شرب نیز مرحله چاه تولیدی دارای بالاترین وزن و در خصوص عوامل فرعی (مراحل تولید) به ترتیب مرحله توزیع چاه" 0.263" پمپاژ سد "0.26"و چشمه " 0.276 "در رده های وزنی برای هدر رفت هزینه در مراحل مختلف تولید آب قرار دارند و اینکه از نظر برون سپاری مراحل اصلی تشکیل دهنده تولید آب شرب مرحله چاه تولیدی و از نظر عوامل فرعی برون سپاری مرحله توزیع سد باوزن 0.266 "مرحله مخزن چشمه"0.269"و توزیع چاه "0.26 "دررده های ترتیبی وزنی قرار دارند.

کلید واژگان :

آب شرب ،کاهش بهای تمام شده ، مدیریت هزینه و تصمیم گیری گروهی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک