چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
در این مطالعه اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 40 جوجه از نژاد راس 4 گروه 10 تایی تقسیم شدند. به آب آشامیدنی گروه اول، به عنوان گروه کنترل مولتی ویتامین اضافه نشد، و به آب آشامیدنی گروه های 2،2 و 4 به ترتیب مولتی ویتامین با دوز یک برابر، دو برابر چهار برابر اضافه شد) دوز درمانی مولتی ویتامین 1g/L می باشد(. در پایان دوره پس از خونگیری پارامترهای بیوشیمیایی خون و وزن لاشه مورد اندازه گیری قرار گرفتند. پرندگان گروه چهار افزایش معنی دار مقدار اسید اوریک را نشان دادند.
کلید واژگان :دوز های مختلف مولتی ویتامین، پارامترهای بیوشیمیایی خون، طیور
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6142471212875763
- سال انتشار : 2012
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران
- برگزار کنندگان : دانشگاه شهید باهنر کرمان
- تاریخ ثبت : 1393/12/04 20:52:08
- ثبت کننده : ایمان سلامتیان
- تعداد بازدید : 306
- تعداد فروش : 0