چکیده :

هدف از این تحقیق بررسی کاربرد کنترل بیولوژیک و عوامل موثر بر آن در تولید محصول سالم از دیدگاه مصرف کنندگان در سطح میادین میوه و تره بار شهر تهران بود. تحقیق از نوع کاربردی، روش پژوهش توصیفی و جامعه آماری آن شامل 15408 نفر از مصرف کنندگان بود که ازاین تعداد 320 نفر به عنوان نمونه، مورد مطالعه قرار گرفتند. حجم نمونه از طریق فرمول کوکران محاسبه گردید و نمونه گیری به روش طبقه ای نسبی و به شکل تصادفی صورت گرفت. ابزار تحقیق، پرسشنامه ای بود که روایی صوری، محتوایی آن براساس نظرات اساتید تائید و برای تعیین میزان پایایی، از ضریب آلفای کرونباخ) 0/87 استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق نرم افزار SPSS صورت گرفت. یافته ها نشان داد از نظر مصرف کنندگان، مهم ترین عامل اقتصادی ، مقرون به صرفهبودن محصولات ارگانیک، مهم ترین عامل آموزشی، آموزش کشاورزان به صورت چهره به چهره، مهم ترین عامل فرهنگی و اجتماعی ،نگرانی مصرف کنندگان در رابطه با آلودگی محصولات و مهم ترین عامل مدیریتی بر کاربرد کنترل بیولوژیک، ارتباط مدیران بامحققین و مروجین کنترل بیولوژیک بود.

کلید واژگان :

عوامل موثر بر کنترل بیولوژیک تولید محصول سالم دیدگاه مصرف کنندگان



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک