پرتقال يكي از فراوانترين میوههای موجود در استانهای شمالی ايران ميباشد كه كمتر به بحث تغذيهاي آن در علوم دامي بهويژه تغذیه طيور توجه شده است، لذا آزمايشي به منظور بررسي تأثير عصاره اين ميوه بر روی عملکرد جوجههای گوشتي با 400 قطعه جوجه یکروزه از سویه راس 308 در قالب یک طرح كاملاً تصادفي شامل 5 تيمار، 4 تكرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. تيمارهاي آزمايشي شامل تیمار شاهد و سطوح(1000 قسمت در میلیون و 1250 قسمت در میلیون) عصاره پوست پرتقال از ابتدای دوره پرورش تا 42 روزگی و سطوح(1000 قسمت در میلیون و 1250 قسمت در میلیون) عصاره پوست پرتقال از ابتدای دوره پرورش تا 21 روزگی در آب مصرفی جوجههای گوشتي بود. نتایج این پژوهش نشان داد که تیمارهای آزمایشی تأثیر معنیداری بر روی عملکرد داشتند(05/0>P).
کلید واژگان :جوجههای گوشتي- عصاره پوست پرتقال- عملکرد
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6143333143170258
- سال انتشار : 1391
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : همایش علمی کاربردی استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در تغذیه دام، طیور و آبزیان
- برگزار کنندگان : دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
- تاریخ ثبت : 1394/03/13 16:07:11
- ثبت کننده : عباس ابراهیمی
- تعداد بازدید : 345
- تعداد فروش : 0