چکیده :

امروزه صنعت غذا در جهان در مس ديتول ري غذاهاي عملگرا قدم نهاده است و تلاش بر ا ني است كه با مصرف باكتري هايفراسودمند توازن و تعادل ميكروبي در روده برقرار گردد تا بتواند اثرات مف دي ي بر سلامت افراد بر جاي گذارد.در بازارهايي كه رقابت ز ادي انيم ي كالاهاي در حال فروش شركتهاي گوناگون وجود دارد، تول دي فرآوردههايفراسودمند با خواص ك يفي مطلوب نوعي فرصت مناسب به شمار ميرود. علاوه بر آن نيا ديتول فرآوردهها يايمزا اقتصاد برا ي ي كشور صادر كننده ن زي دارد. بنابرا ني زمينه توليد و پژوهش در مورد آنها بسيار گسترده است. نيدر ا مطالعه علاوه بر مرور كارهاي انجام گرفته از سالهاي 1993تا 2014در ا ني راستا، نتا جي و چالشهاي باقي مانده براي ادامه تحقيقات ارائه شده است.مطالعات انجام گرفته در ا نهيزم ني نشان دادكه عمل ريزپوشاني باكتريهاي فراسودمند در فرآوردههاي لبني باعث افزايش ماندگاري و بهبود خواص فيزيكوشيميايي و حسي آنها گرديد

کلید واژگان :

باكتريهاي فراسودمند ير، زپوشاني،فرآوردههاي لبني، ماندگاري



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک