چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
در اين پژوهش آزمایش¬های جهت کنترل موثر به منظور خنثی¬سازی یا حذف فنولهای آزاد شده در ریزنمونه¬های انار رقم دانه سیاه شهرضا، تحت شرایط کشت بافت انجام شد. در این تحقیق اثر تیمارهای خیساندن در آب، زغال¬فعال، پلی وینیل پیرولیدین، آنتی اکسیدانت اسید¬آسکوربیک و اسید سیتریک، عصاره لیمو و آب انار بصورت تیمار جداگانه و یا ترکیبی جهت کنترل قهوه¬ای شدن ریزنمونه¬های انار دانه سیاه مورد بررسی قرار¬گرفتند. نتایج نشان داد تیمار¬های عصاره لیمو و آب انار از قهوه¬ ای شدن ریزنمونه در محیط کشت جلوگیری کردند. بطوری که درصد بالایی از ریزنمونه ها سالم ماندند و فنل تولید نکردند.
کلید واژگان :انار، آنتی اکسیدان ، کشت بافت، عصاره لیمو ، آب انار
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148445436889832
- سال انتشار : 1393
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین کنگره سراسری فناوری های نوین ایران
- برگزار کنندگان : مرکز راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
- تاریخ ثبت : 1395/10/26 07:56:08
- ثبت کننده : کوثر مرادی
- تعداد بازدید : 235
- تعداد فروش : 0