امروزه بر روي جنبه هاي ايمني و سلامت روغن¬هاي خوراكي مطالعات فراواني انجام مي¬شود. کاهش میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس، توجه به منابع روغنی سلامت بخش و استفاده بیشتر از اسیدهای چرب ضروری در مواد غذایی حاوی روغن از جمله اهداف مهمی هستند که جهت ارتقاء سلامت در جامعه مورد توجه قرار گرفته¬اند. در اين ميان اسيدهاي چرب ترانس به دلیل ایجاد بیماری¬های قلبی و عروقی، سکته¬های قلبی و مغزی، افزایش کلسترول بد (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) از اهميت ويژه¬اي برخوردارند. عوامل ضدتغذیه¬ای و اثرات سوء اسیدهای چرب ترانس بر سلامتی موجب شد تا تلاش¬هایی به منظور کاهش تولید آن¬ها در فرآیند تولید روغن¬های جامد و نیمه¬جامد هیدروژنه صورت گیرد. روش¬هایی مانند اینتراستریفیکاسیون، هیدروژناسیون به روش الکتروشیمیایی و روش مخلوط کردن از جمله روش¬های جایگزین هیدروژناسیون معمولی می¬باشند که به منظور کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس تولید شده بکار می¬روند. تحقیقات نشان داده است که با استفاده از این روش¬ها می¬توان میزان تولید اسیدهای چرب ترانس را تا حد قابل توجهی کاهش داد.
کلید واژگان :ایزومرهای ترانس، هیدروژنیزاسیون، اینتراستریفیکاسیون، مخلوط کردن روغن ها.
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148653532111920
- سال انتشار : 1390
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی
- برگزار کنندگان : دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
- تاریخ ثبت : 1395/11/20 09:58:41
- ثبت کننده : زهرا بیگ محمدی
- تعداد بازدید : 246
- تعداد فروش : 0