چکیده :

بدون¬شک نوع تغذیه انسان تأثیر ویژه¬ای بر سلامت خانواده دارد. غذا نقش مهمي را در چهار بيماري عمده جامعه امروزی شامل بيماري¬هاي قلبي و عروقي، سرطان، فشار خون و چاقي بازي مي¬كند. اين كه كدام رژيم غذايي براي جلوگيري از اين بيماريها مهم مي¬باشد شناخته شده نيست، اما محققان بر اين باورند كه حداقل يك سوم بيماري¬هاي سرطاني و شايد يك دوم بيماري¬هاي قلبي و عروقي و فشار خون به رژيم غذايي مربوط مي شود. اصلي ترين اجزاء ماده غذايي كه در بيماري¬هاي قلبي و عروقي و سرطان سهيمند، چربي زياد خصوصاً از نوع اشباع و مصرف كم فيبر، سبزيجات و ميوه ها مي باشند. به دنبال پیدایش مفاهیم جدید رژیم غذایی-بیماری، تلاش¬های گسترده¬ای جهت تولید غذاهای سالم صورت گرفت. استفاده بی¬رویه از کودهای شیمیایی و مشکلات ناشی از باقی¬مانده¬های آن¬ها در محصولات غذایی تهدیدی جدی برای سلامت انسان و حتی حیوانات بشمار می¬رود. با شروع کشاورزی ارگانیک و پیدایش غذاهای ارگانیک، مشاهده گردید که اثرات نامطلوب ناشی از تولید ناآگاهانه محصولات کشاورزی و مواد غذایی تا میزان قابل توجهی بهبود یافتند. به این ترتیب تلاش¬ها جهت تولید محصولات غذایی ارگانیک به منظور ارتقاء سلامت خانواده آغاز گردید.

کلید واژگان :

غذاهای ارگانیک، سلامت خانواده، کشاورزی ارگانیک



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک