چکیده :

در این بررسی به مطالعه شمارش کلی میکروارگانیسم ها در آرد تولید شده ازگندم نگهداری شده در انبار ساده پرداخته شده است ، بدین منظور نمونه آردها طی سالهای 1387 تا1391 بطور تصادفی توسط اداره کل استاندارد گلستان جمع آوری و به آزمایشگاه همکار استاندارد (فراآزمون، شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه2،کیمیا آزمان گستر) ارسال شد.رطوبت، شمارش کلی میکروارگانیسم ،کپک مطابق با روش استاندارد ملی ایران (2705،5272، 2-10899) اندازه گیری شد .نتایج آزمونها نشان داد کلیه نمونه ها با استاندارد ملی ایران103، 2393) مطابقت داشتند.

کلید واژگان :

آرد، کپک، شمارش کلی میکروارگانیسم



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک