چکیده :

خصوصياث كيفي ماهي كفال طلايي در 16 روز نگهداري در يخ با ثبت تغييرات چربي و شاخص¬هاي حسي ارزيابي شد. بر اساس نتايج به دست آمده، نمو نه¬ها تغييرات معني¬داري را در مقدار پراكسيد، تيوبا ربيتوريك اسيد، و اسيد¬¬هاي چرب آزاد، و ارزيابي حسي نشان دادند (p<0.05) طي دوره نگهداري در يخ ميزان هر يك از شاخص¬هاي فساد چربي پر اكسيد، تيوباربيتوريك اسيد و اسيد¬هاي چرب آزاد افزايش يافت. ارزيابي حسي نمونه¬ها نيز نشان دهنده كيفيت عالي تا خوب تا روز دهم و از كيفيت خوب تا قابل قبول تا روز پانزدهم بود. بنابراين مي توان عمر نگهداري ماهي كفال طلايي نگهداري شده در يخ را تا پانزده روز تعيين كرد.

کلید واژگان :

کفال طلایی، ارزیابی حسی، کیفیت، تازگی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک