چکیده :

اين آزمايش به منظور بررسي بررسي اثر آنزيم همیسل بر فاکتورهای خوني جوجههای گوشتي تغذيه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف پودر هسته خرما انجام شد. برای انجام آزمايش 360 قطعه جوجه گوشتي آمیخته راس سويه 308 در قالب طرح کامالً تصادفي به 6 تیمار آزمايشي و 4 تکرار در هر تیمار تقسیم شدند. تیمارهای غذايي شامل سطوح صفر و 1000 گرم بر تن آنزيم همیسل و 3 سطح پودر هسته خرما شامل 0 ،10 و 20 درصد بودند. مقادير گلوکز، تری گلیسريد، کلسترول، LDH ،LDL و VLDL موجود در نمونههای سرم با استفاده از روش آنزيمي DOHD-PAP و با استفاده از کیت تجاری شرکت پارس آزمون تعیین شد. نتايج نشان داد، تیمارهای آزمايشي سبب تغییر معنيداری در غلظت گلوکز، کلسترول، LDHو DLL گرديد )05/0

P .)درکل میتوان بیان نمود، اضافه نمودن آنزيم همیسل به جیرههای بر پايه هسته ی خرما میتواند سبب تغییر غلظت فاکتورهای خوني گردد.

کلید واژگان :

آنزيم همیسل- پودر هسته خرما- فاکتورهای خوني- جوجه گوشتي



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک