چکیده :

اسفناج گیاهی علفی است که ارتفاع آن به 08 سانتیمتر هم میرسد. ساقه گیاه مستقیم و گلهای آن در ماههای خرداد تا شهریور میشکفند که رنگ آن مایل به سبز است. برگها دارای پهنک مثلثی شکل و فلش مانند میباشد. دانههای اسفناج به سطح بالایی از نیتروژن نیاز دارند، بنابراین پاشیدن پودر خون روی خاک به شکوفا شدن آنها کمک میکند 3(. دانههای اسفناج به سطح بالایی از نیتروژن نیاز دارند، بنابراین پاشیدن پودر خون روی خاک به شکوفا شدن آنها ( کمک میکند.کاشت و نگهداری اسفناج، مانند دیگر سبزیجات برگدار راحت است. این یک گیاه سردسیر است که بلافاصله پس از آماده بودن زمین شروع به رشد میکند. بعضی از گونههای اسفناج طوری اصلاح نژاد شده اند که تحمل گرما را دارند تا بتوانند در سراسر تابستان رشد کنند ) 0(. اسفناج از جمله گیاهان سازگار با آب و هوای سرد است. این گیاه برگهای تیره دارد و سرشار از ویتامینهایی مانند A ، B3 ، C است. استفاده از اسفناج در سالاد و غذاهای پختنی بسیار عالی است. دستور تهیه سالاد اسفناج، سالاد اسفناج و انبه و سالاد اسفناج با مرغ گریل شده را مشاهده کنید . از آنجایی که آب و هوای گرم و روزهای بلند به رشد سریع تر اسفناج کمک میکند، راز موفقیت در پرورش این محصول، کاشت قسمتهای کوچک و برداشت پی در پی در اوایل فصل بهار تا فصل تابستان است. پاییز نیز زمان مناسبی برای کاشت اصلی محصول است . کاشت اسفناج در هوای مرطوب و خاک غنی از نیتروژن بهترین نتیجه را خواهد داد. اسفناج ریشه عمیقی دارد، به همین دلیل قبل از کاشت بذر اسفناج، خاک را تا عمق 38 سانتیمتری زیر و رو کنید تا مقدار بیشتری اکسیژن در آن نفوذ کند

کلید واژگان :

اسفناج، گیاه دارویی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک