فرآورده روغن پالم یک منبع اصلی درآمد برای بسیاری از روستاییان فقیر جهان در جنوب شرقی آسیا و مرکز و غرب آفریقا و مرکز آمریکا است . امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار میآید ضمن آنکه بالاترین میزان صادرات را در میان روغنهای نباتی به خود اختصاص داده است. روغن پالم سرشار از اسید پالمتیک و اسید اولئیک است. از سوی دیگر روغن پالم سرشار از ویتامین E بوده و حاوی هر دو نوع توکوفرول و توکوتری انول است. گفتنی است که کاروتنوئیدها و ویتامین E وظیفه خطیر مقابله با عوامل اکساینده را در بدن بر عهده داشته و به همین دلیل نقشی بسزا در پیشگیری از ضایعات ناشی از رادیکال های آزاد در بسیاری از عوارض و نارسایی های مرتبط با کهولت ایفا می کنند. روغن پالم خام دارای ترکیبات ضداکسیداسیون طبیعی یعنی توکوفرولها و توکوتریانل هاست. پس از تصفیه حدود 33 % این ترکیات در روغن پالم می ماند. اگرچه روغن اسیدهای چرب اشباع شده دارد ولی در مقابل بیماری های قلبی محافظت می کند و همچنین مطالعات نشان می دهد که اضافه کردن این ماده می تواند از پلاک هایی که روی سرخرگ تشکیل شود جلوگیری نمایدد و بنابراین می تواند از تصلب شریان ها جلوگیری کند . تحقیقات همچنین نشان داده است آنتی اکسیدانت های قوی در روغن هسته خرما می تواند از بیماری هایی نظیر آسم، آب مروارید، تحلیل رفتن ماهیچه ها، ورم مفاصل وبیماری های کبدی جلوگیری کند. این منبع امروزه قابل دسترس است و به عنوان مکمل در رژیم غذایی و بهترین ماده برای ایجاد سلامتی به فروش می رسد. واژه های کلیدی: روغن پالم، ارزش تغذیه ای، اسیدهای چرب، ارزش داروئی.
کلید واژگان :روغن پالم، ارزش تغذیه ای، اسیدهای چرب، ارزش داروئی.
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6154687405697832
- سال انتشار : 1394
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
- برگزار کنندگان :
- تاریخ ثبت : 1397/10/17 18:44:16
- ثبت کننده : علیرضا فرخ
- تعداد بازدید : 221
- تعداد فروش : 0