در اين بررسي به مطالعه تاثير شير خشك سويا بر روي كيفيت آرد بربري پرداخته شده است ، بدين منظور شير خشك 7 و 10 درصد جايگزين آرد بربري شدند. ويژگي شيميايي آردها شامل رطوبت مطابق با روش ،5 ، سويا در مقادير 3 به ICC 37 )،پروتئين مطابق روش )pH ،( استاندارد ملي ايران به شماره( 2705 )،خاكستر وخاكستر نامحلول ( 2706،37 9639 )، ، عدد فالينگ ( 4175 )واندازه ذرات( 103 ) اندازه گيري شدند و با استاندارد - 150 )،گلوتن مرطوب ( 1 - شماره( 1 ملي گندم( 103 ) مقايسه شدند. با افزودن شير خشك سويا خاكستر،خاكستر نامحلول و پروتئين آردها افزايش يافت، اما واندازه ذرات pH ولي .(P<0/ گلوتن مرطوب، عدد فالينگ كاهش يافت. اختلاف بين كليه نمونه ها معني دار بود ( 05 كليه ويژگيهاي فيزكي وشيميايي آردها با استانداردملي ايران ( 103 ) مطابقت داشت، فقط نمونه 10 .(P>0/ تغيير نكرد ( 05 5 و 7 درصد ، درصد شير خشك سويا به لحاظ بو، مطابق با استاندارد ملي ايران نبود. استفاده از شير خشك سويا به ميزان 3 ضمن حفظ ويژگيهاي فيزيكي وشيميايي آرد بربري، باعث بهبود خواص تغذيه اي و كاهش روند بياتي نا ن بربري مي شود.
کلید واژگان :آرد بربري، شير خشك سويا
ارزش ریالی : 100000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6157052656484190
- سال انتشار : 1393
- نوع مقاله : چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : بیست ودومین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران
- برگزار کنندگان : دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان
- تاریخ ثبت : 1398/07/16 12:52:44
- ثبت کننده : مریم شمشیرساز
- تعداد بازدید : 180
- تعداد فروش : 0